Optati pentru serviciile oferite de Dentique

Sanatatea dentara este foarte importanta si va trebui sa aveti in vedere acest aspect in cazul in care veti dori sa imbunatatiti foarte mult calitatea vietii. Daca veti cauta informatii despre implanturi dentare preturi Iasi veti avea ocazia de a gasi detalii complete despre serviciile de acest tip. In aceste situatii, optand pentru aceste servicii, dantura dumneavoastra va arata impecabil si nu veti mai intapina dificultati majore in ceea ce priveste estetica danturii si folosirea ei. Calitatea danturii nostre reprezinta un aspect pe care va trebui sa il avem in vedere in cazul in care ne dorim sa ne bucuram mai mult de viata. Numai in cazul in care vom face acest lucru, vom avea posibilitatea de a elimina posibilitatea aparitiei unor situatii neplacute. Durerile insuportabile ale danturii pot fi tinute la distanta in cazul in care ne vom asigura ca dantura noastra este una sanatoasa din toate punctele de vedere. Trebuie sa optati pentru un implant dentar in cazul in care isi fac aparitia unele fracturi ale radacinilor dintilor. De asemenea, implanturile dentare sunt importante in cazul in care suferiti de afectiuni parodontale destul de grave. Nu in ultimul rand, va trebui sa alegeti implanturile dentare, in cazul in care dintii dumneavoastra nu pot fi tratati corespunzator cu ajutorul endodontiei.

Un cabinet chirurgie orala Iasi va poate oferi o dantura impecabila


Sunt pacienti care sunt deja purtatori de proteze mobile, dar majoritatea sunt cei ai caror dinti restanti nu pot fi salvati si care in aceeasi zi suporta extractii multiple, inserarea implanturilor, adaugare de os suplimentar acolo unde este cazul, dar, la finalul zilei, ei pleaca cu dintii in gura, dinti care le refac fizionomia, restabilesc functia masticatorie si nu in ultimul rand reintegrarea in societate. Implantul dentar este un dispozitiv dintr-un material rezistent si biocompatibil (titan), si care se prezinta cel mai adesea sub forma unui surub. Rolul unui implant este de inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa. Acum ca ai aflat ce este implantul dentar, trebuie sa stii ca, de la caz la caz, peste un implant dentar se pot pune urmatoarele componentele protetice: coroanele, puntile sau protezele dentare. dentique.ro

Dupa ce implantul este inserat in os, iar pacientul nu simte nimic in plus in afara firelor de sutura. Un disconfort moderat poate aparea dupa aproximativ 3 ore, atunci cand anestezia inceteaza sa-si mai faca efectul. Aceasta interventie dureaza aproximativ o ora, poate un timp mai indelungat, daca este plasat un numar mai mare de implanturi. Dupa introducerea unui implant dentar, osul isi continua procesul de resorbtie acolo unde lipseste radacina si este mentinut in jurul tesutului pentru totdeauna. Daca exista suficient os disponibil, pacientul nu va avea dureri. Intreaga procedura poate fi efectuata folosind doar anestezie locala. Aceasta operatie dureaza in general in jur de o ora. Dupa aproximativ o saptamana se scot firele pentru ca surubul sa fie inserat cat mai bine in os si sa fie acoperit de gingie.

 Dentique , chirurgie dentara Iasi , implanturi dentare preturi Iasi

Beneficiile oferite de un implant dentar Iasi


Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.In general orice persoana careia ii lipseste unul sau mai multi dinti. Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului receptor, pozitia sinusului maxilar sau nervului alveolar-inferior, cauze legate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de afectiuni generale cum ar fi diabetul zaharat, anumite afectiuni ale sangelui, etc.). Tratamentul cu implanturi poate fi contraindicat in cazul anumitor boli cronice. Specialistii nostri vor determina daca sunteti sau nu un candidat pentru implanturi dentare, dupa o evaluare atenta a tuturor testelor si istoricului dumneavoastra dentar.

Un cabinet stomatologic va ofera un zambet minunat


Implantul dentar este o tehnica dentara moderna care va reda zambetul si sanatatea. Un zambet frumos inseamna satisfactie si incredere in orice cadru social.Fobia de dentist nu trebuie sa impiedice alegerea solutiei optime pentru refacerea danturii! Anestezia inlatura orice durere sau jena, pacientul poate coopera cu medicul, in timpul interventiei chirurgicale, iar starea postoperatorie este similara celei de dupa extractia dentara. Un plan de tratament corect, in cazul protezarii edentatiilor totale(lipsa tuturor dintilor) sau a breselor edentate(cativa dinti lipsa), trebuie sa ia in considerare, in primul rand, posibilitatea implanturilor dentare datorita prognosticului superior al reabilitarii orale fata de metodele terapeutice considerate clasice.

Un zambet perfect cu un chirurgie stomatologica Iasi


Daca sunteti in cautarea serviciilor de chirurgie orala Iasi este indicat sa va asigurati de faptul ca veti selecta cabinetul stomatologic potrivit pentru dumneavoastra. Nu este foarte dificil sa faceti acest lucru, mai ales in cazul in care veti tine cont de aspectele importante legate de acest aspect. Totodata, in momentul in care veti lua legatura cu un cabinet stomatologic, este indicat sa aflati raspunsul la toate intrebarile pe care le aveti legate de serviciile oferite. Daca va confruntati cu probleme in ceea ce priveste dantura dumneavoastra, iar calitatea ei lasa de dorit, este indicat sa luati in calcul colaborarea cu un cabinet stomatologic. Nu este foarte greu sa va bucurati din nou de o dantura ce nu va lasa de dorit din punct de vedere estetic. Trebuie doar sa gasiti cabinetul stomatologic potrivit pentru dumneavoastra ce va poate oferi serviciile de care aveti nevoie pentru a va bucura din nou de un zambet placut. Puteti opta pentru implaturile dentare oricand, deoarece aceasta interventie poate fi aplicata in cadrul oricarui pacient. Insa mai intai se vor face unele investigatii in acest sens, pentru a vedea daca starea de sanatate va permite sa optati pentru un implant dentar. Prin vizita la un cabinet stomatologic, veti obtine toate informatiile si detaliile referitoare la aplicarea implantului dentar.

Astazi, implanturile dentare sunt, in multe cazuri, tratamentul de electie pentru restaurarea dintilor pierduti, iar medicii au inregistrat un numar mare de cazuri realizate cu succes. Implantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa. Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

Dintii dumneavoastra sanatosi nu sunt afectati sub nici o forma, acesta fiind in beneficiul sanatatii dumneavoastra orale. Confortabil. implanturile dentare va permit sa zambiti, sa vorbiti si sa mancati confortabil, cu incredere. Coroanele sustinute de implanturi sunt ancorate fix si transmit presiunile din timpul masticatiei fiziologic in os, asemenea unui dinte natural, impiedicand totodata resorbtia osoasa. Estetic. lucrarile dentare pe implanturi pot fi unidentare (cand inlocuim un singur dinte), partiale (cand inlocuim un grup de dinti) si totale (cand inlocuim toti dintii). Indiferent de tipul de inlocuire, lucrarile dentare pe implanturi par naturale, dandu-i pacientului increderea sa zambeasca fara inhibitii si sa manance ce isi doreste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *